Vă recomandă

 

O soluție accesibilă de utilizare a codurilor de bare în gestiunea stocurilor. Odată cu lansarea ExtendPro ca soluție SaaS (Software as a Service), IMM-urile pot beneficia de avantajele tehnologiilor barcode și mobile în gestiunea stocurilor printr-un abonament lunar a cărui valoare, fără TVA, începe de la 49Lei.

PRODUCTIVITATEA ANGAJAȚILOR

ExtendPro crește semnificativ productivitatea angajaților. El asistă angajații în realizarea rapidă și corectă a activităților de recepție, inventar și livrare oferindu-le informațiile necesare activității în curs, asigurând identificarea automată a produselor prin scanarea codurilor de bare cu care sunt marcate, simplificând înregistrarea și validarea datelor, precum și salvarea lor automată în sistemul de gestiune a stocurilor.

Accesează platforma

 

 

 

ACURATEȚEA STOCURILOR

Acuratețea stocurilor influențează performanța economică a firmei, susținând reducerea achizițiilor la un nivel optim, care să nu blocheze producția sau vânzările către clienți. ExtendPro crește acuratețea stocurilor prin reducerea semnificativă a erorilor umane din activitățile de recepție, inventariere și livrare. Mai mult, el face din inventar un instrument eficient de verificare și ajustare a stocurilor scriptice la cantitățile reale din firmă.

Accesează platforma

 

 

 

*Ofertă valabilă pentru conturile create in perioada 25 Iunie – 31 Iulie 2018
Testeaza gratuit aplicația

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>