Prudent Grup

ECHIPA PRUDENT

Suntem o echipă de profesioniști în găsirea soluțiilor eficiente pentru afacerea ta. Afirmăm acest lucru, bazându-ne pe o vastă experiență în domeniul administrativ contabil. Ne place să livrăm întotdeauna soluțiile perfecte pentru orice problemă întâmpinată de clienții noștri.
Punem la dispoziția acestora programe de tip ERP moderne, profesionale, care îi ajută pe aceștia să gestioneze acțiunea firmei pe care o reprezintă într-un mod profesionist, în timp rapid și cu investiții minime.

Avantajele unei colaborări cu societatea noastră sunt diverse:

1.

Ne asigurăm că livrăm întotdeauna soluția optimă la problemele clienților.

4.

Ne reprezintă transparența, eficacitatea și eficiența în muncă.

2.

Suntem o firmă reprezentată de oameni realiști, profesioniști și ancorați în mediul de business.

5.

Oferim nu doar accesul la un program de contabilitate, ci punem la dispoziție un know-how dezvoltat de-a lungul a 18 ani de experiență.

3.

Oferim programe de contabilitate și gestiune complexe, care conțin toate modulele necesare administrării cu succes a unei firme.

6.

Oferim consultanță în ceea ce privește utilizarea cât mai eficientă a acestor programe.

Scopul și Viziunea

Scopul nostru este să ascultăm și să analizăm fiecare problemă, pentru ca mai apoi, bazându-ne pe experiență și pe o gândire strategică bine dezvoltată, să livrăm soluția cea mai avantajoasă, în cel mai scurt timp.
Viziunea noastră este reprezentată de crearea unui mediu în care oamenii lucrează în armonie cu sistemele automatizate și beneficiază de instruire în utilizarea instrumentelor de administrare și gestiune a afacerii, pentru a maximiza eficiența business-ului lor.

Echipa Noastră

Suntem mereu aproape de oameni, oferind consultanță prin intermediul TeamViewer și răspunzând la fiecare cerere în cel mai scurt timp.
Suntem Prudent Grup – grupul profesioniștilor în soluții eficiente pentru afacerea ta!

Vlad OPREA

IT Specialist

vlad@prudentgrup.ro

Mobile: 00 40 744 378 341

Oana Iulia OPREA

Economist

oana@prudentgrup.ro

Mobile: 00 40 745 572 506

Mircea Oprea

Director General

mircea@prudentgrup.ro

Mobile: 00 40 745 509 555