Home Page

  • Experți în soluții eficiente

    ...pentru afacerea ta!

  • Eficiență și performanță în business

    ...în cel mai scurt timp

  • WinMENTOR

    Administrează-ți afacerea într-un mod profesionist!

De ce Prudent Grup?

Deoarece suntem o echipă de profesioniști cu experiență de 18 ani în găsirea soluțiilor eficiente pentru afacerea ta. Putem transforma o simplă idee într-o soluție, într-un rezultat care să maximizeze eficiența afacerii tale. Cu alte cuvinte,  îți putem face afacerea să funcționeze conform asteptarilor. Suntem întodeauna prezenți la timp, întodeauna realiști și ancorați în mediul de business, întodeauna pregătiți pentru sugestii și pentru sfaturi utile în administrarea și gestionarea afacerilor.

WinMENTOR / WinMENTOR ENTERPRISE

Considerăm că fiecare client este un prieten care are o problemă. Iar noi la rândul nostru vrem să fim prietenii ce ascultă, analizează, construiesc și livrează soluția perfectă la problemele sale.

Scopul nostru este să îți facem afacerea să funcționeze în cel mai performant mod.

Tocmai de aceea îți punem la dispoziție pachetul de programele WinMENTOR și WinMENTOR Enterprise. WinMENTOR Enterprise nu este un simplu program de contabilitate. El reunește peste 17 ani de experiență în administrarea și gestiunea afacerilor și peste 25.000 de utilizatori fericiți.

Prudent Grup – Colaborează cu cei mai buni!

Îți oferim acces la un program profesionist de contabilitate și gestiune a afacerii, care conține 10 module strategice perfecte pentru a-ți organiza și administra afacerea.

În plus, suntem aproape de tine oricând, oferindu-ți suport online prin TeamViewer.

Fii PRUDENT– află mai multe despre oferta noastră!